OZON

Ozon tedavisi

OZON TEDAVİLERİ

Ozon tedavisi sonucu vücudumuza giren ozon-oksijen karışımı, öncelikle damarları genişleterek kan dolaşımını arttırır ve vücudumuza asidik ortamı azaltarak kötü durumları ortadan kaldırır.

IV Tedaviler

IV TEDAVİSİ

IV TEDAVİLER

IV tedaviler kapsamında Glutatyon, Vitamin C, Myers kokteyl, NAD+, Curcumin, bağışıklık artırıcı, saç-tırnak kokteyli gibi uygulamalar bulunmaktadır.

HİPNOZ

hipnozla tedavi

HİPNOZ TEDAVİLERİ

Bir kişinin, başka bir kişi tarafından telkin etmek yoluyla o şahsı kendi kontrolü altına alarak, söylediği telkinleri kabul edilebilir duruma sokma halidir.

KANSER

KANSER ve FONKSİYONEL TIP

KANSER ve FONKSİYONEL TIP

İnsanın başına hastalıkların şahı geldiğinde hatta adını bile duyduğumuzda ürperir ve korkar. Doktorunuz size
"maalesef kansersiniz" dediğinde dünyanız başınıza yıkılır.
Peki neden bu kadar çok korkuyoruz?

KANSER NEDİR? NASIL OLUŞUR?
ALTERNATİF TEDAVİLERİ NELERDİR?

İnsanın başına hastalıkların şahı geldiğinde hatta adını bile duyduğumuzda ürperir ve korkar. Doktorunuz size " maalesef kansersiniz" dediğinde dünyanız başınıza yıkılır. Peki neden bu kadar çok korkuyoruz ? Çünkü insanoğlu bilmediği şeylerden korkar. Bunun nedeni henüz daha istediğimiz gibi bir tedavisi yok. Sonrası malum hep mucizeler peşinde koşma.

Peki nedir bu kanser? Bize dışarıdan mı geldi? Tabii ki hayır.

» DEVAMI

IV Tedaviler

Dr. İsmail PAKSOY

1984 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine kazandı. 1991 yılında Fakülteden mezun oldu. Aynı yıl Denizli Devlet Hastanesi Acil servise tabip olarak atandı. 

2006 yılda ozon tedavisi ile tanıştı. 2013 yılında ozon tedavisi konusunda eğitim aldı. 2016 Ekim'de Sağlık Bakanlığınca da kabul edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Ozon Tedavisi sertifikasyon kursunu tamamlayarak belgesini aldı.